Cash Flow Navigátot Kft. Lean Six Sigma programokkal kapcsolatos vevői visszajelzések - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Rólunk mondták:


"Norbert fantasztikus oktató, remek példákat használ, hogy bemutassa a statisztika mélyebb elemeit. Örök optimista és segítőkész a nehezebb feladatoknál is. Remekül látja, hogyan lehet elemire bontani a bonyolult feladatokat, így több sikerélményben lehet része a csapatnak és közelebb hoz a cél felé"


Váradi Ádám
Lean Six Sigma folyamatmérnök
Ardagh Group, Vaja


Nagyon precíz, serkentő, mégis rugalmas személyiség. A közös munkánk gördülékeny, a projektjeink pedig sikeresek voltak. Bátran ajánlom Six Sigma projektekhez és a módszertan oktatásához egyaránt. Remélem sokat fogunk még együtt dolgozni.


Svantner Ádám
Continuous Improvement Manager
Ardagh Group, Vaja


"A tréning önmagában nem oldja meg a problémákat, hanem segítséget ad, hogy megfelelő módon tudjuk fellépni ellenük. Egy eszköz, ami biztosítja a hatékony folyamatfejlesztést.

A képzés során más szemszögből figyeltük és értékeltük korábbi folyamatainkat, így azok fejlesztését hatékonyabban tudjuk végezni."


Kishegyi Bálint
Plastics Process Owner
Power Technologies
Dana Incorporated - Dana Hungary Ltd., Győr


“A vevői megelégedettség záloga a vállalati kultúrába épült konzekvens folyamat és termékfejlesztés.  Olyan szervezetet építünk, amelyben innovatív kollégák együtt dolgoznak a napi sikerekért. Ehhez elengedhetetlen feltétel, a Lean és 6Sigma eszközök ismerete, használata. Sikereink eléréséhez jelentős segítséget kaptunk Fehér Norbert-től, aki túl az elméleti oktatáson valós projekteken keresztül mutatta be a 6S fontosságát.“


Gyöngyösi Tibor
Business Excellence Expert
Flextronics International Kft
, Tab


„Új standard kialakítása adott munkafolyamatra vonatkozóan szükséges, de nem elégséges feltétel a stabilan magas minőségi szint megteremtéséhez, ugyanis annak betartását és érvényességét is folyamatosan ellenőrizni kell, hogy beépüljön a dolgozók mindennapjaiba."


Háry Szabolcs
Plant Director
Elanders Hungary Kft, Zalalövő„Megtanultuk hogyan fókuszáljunk FMEA dokumentumban a legkritikusabb kockázatokra és gyorsítsuk fel az akcióinkat.”


Takács Gábor
Plant Director IMS CS Hungary
Global Quality Manager
IMS Connector Systems, Sopron


„A Six Sigma képzések során megtapasztaltuk, hogy maga a szakmai tudás, ami az eszközök használatában és a six sigma módszer különböző alkalmazási lehetőségeiben van az Norbertben teljes mértékben megvan, de emellett kitekintése van az iparági legjobb gyakorlatokra is.”

Szentpáli Péter
Mérnökségi vezető
Flextronics International Kft. Budapest

„Nagy örömmel töltött el, amikor találkoztam Fehér Norbert trénerrel, mivel minden, ami számomra egy jó oktatót jellemez megtalálható benne. Szereti és élvezi a munkáját és komoly szakmai tudás áll mögötte. Figyel arra, hogy ki mit értett meg az általa átadott anyagból és nyomon követi az egyes speciális feladatokat is.


Nagyon sok területről van tapasztalata, legyen az ipar, gyártás vagy szolgáltatás.”


Fejes Ágnes
Ügyvezető
SZÁM PONT Kft., Zalaegerszeg


„Szeretnénk megköszönni Norbertnek a színvonalas Six Sigma képzéseket.
Tudást és ár-érték arányt tekintve továbbra is a legjobb választásnak tartom a piacon.”Sziráki Gábor
Senior Lean Mérnök
Flextronics International Kft. BudapestA Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz