40 éve ezzel a teljesítménnyel még világbajnokságot lehetett nyerni - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

40 éve ezzel a teljesítménnyel még világbajnokságot lehetett nyerni

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Lean ·
Tags: leangyorsátállás

40 éve ezzel a teljesítménnyel még világbajnokságot lehetett nyerniMa már egyszerűen csak viccesnek tűnik az a bakiparádé, amely Niki Lauda egy 1974-es versenyének kerékcseréjét jellemezte.

Az archív felvétel alapján 5S és standardok betartásának hiánya a leginkább szembeötlő még a laikusok számára is és ezért veszteségekkel teli, instabil a folyamat.

Ha pedig instabil a kerékcsere, vagy az Ön kritikus üzleti folyamata hiába próbálkozunk annak fejlesztésével, mert nem lesz fenntartható az eredménye.

Ezért mondjuk, hogy a 8 lépésből álló gyors átállás elengedhetetlen feltétele a jól működő 5S program és a standardok kialakítása és betartása.

Szerepel ez a lépés az Ön gyors átállás ellenőrző lapján? Ha nem, akkor vegye fel sürgősen 0. pontnak.

Képzelje el, hogy nem 40, hanem csak 4 év múlva az Ön vállalatának valamely berendezéséről készült gyors átállás videóját visszanézi. Ha nem feledkezik meg 5S-ről és a standardokról, akkor talán lát fejleszthető folyamatlépéseket, de bizonyára nem fogja bakiparádénak nevezni…
A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz