Mozi, vagy Big Mac - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mozi, vagy Big Mac

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Solver ·
Tags: SixSigmakeverésifeladatminimumköltségszimplexmódszer

Mozi, vagy Big Mac
,avagy a keverési feladat megoldása solverrel  Pistike nehéz döntés előtt áll:
Moziba szeretne menni barátaival, s előtte a közeli McDonaldsban uzsonnázni, azonban kevés a zsebpénze, s a biciklire félrerakott összeghez nem akar nyúlni.Lean Six Sigma folyamatfejlesztés során célunk a meglévő erőforrások maximális kihasználása minimum költséggel, s különböző gyakorlati alkalmazásokban előfordulhat olyan szituáció, amikor adott alapanyagokból ismert arányok megtartása mellett elő kell állítani egy keveréket. Az ilyen fajta keverési feladatok (vagy keverék készítési feladatok) leggyakrabban az élelmiszeriparban, vegyiparban, acéliparban, olajiparban, stb. merülnek fel.

Az excel solver munkafüzet letöltése.

További információkért folyamatfejlesztési eszközökről olvassa Lean Six Sigma       esettanulmányainkat, tekintse meg folyamatfejlesztésben használatos   sablonjainkat, vagy jelentkezzen     képzéseinkre!

Jó folyamatfejlesztést kívánunk!


A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz