Unalmas a statisztika? - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Unalmas a statisztika?

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Általános ·
Tags: Statisztika

Unalmas a statisztika?
Hans Rosling svéd akadémikus bemutatja miként lehet úgy bemutatni szinten bármilyen adathalmazt, hogy a szemlélő unalmas powerpoint diák helyett úgy érzi egy izgalmas sportesemény élő közvetítését látja.

A vizualizáció elengedhetetlen a statisztikában, s nem elég csak a száraz adathalmazra koncentrálni. Vajon miként kellene az Ön Lean Six Sigma projektjének eredményeit bemutatni, hogy a közönség állva várja a végkifejletet hatalmas ováció kíséretében? :-)

Tekintse meg  Six Sigma képzési tematikánkat, olvassa  hírlevelünket, Six Sigma  esettanulmányainkat, vagy  Blog bejegyzéseinket!

Jó folyamatfejlesztést kívánok!A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz