Lean túra - Motorola Moto X gyára - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lean túra - Motorola Moto X gyára

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Lean ·
Tags: LeanMotorolaFlextronics

Bemutatkozik Motorola Moto X gyára
Flextronics USA, TexasKép forrása: theverge.com


Motorola az első mobiltelefon gyártó vállalat, mely külföldre kihelyezett gyártását visszatelepítette USA területére, amihez aktív közreműködő partnerre lelt Flextronics vállalatban, mely a szerződéses gyártók közül kiemelkedő tapasztalatokra tett szert okostelefon gyártásban, testreszabásban és logisztikában.

A gyár korábban Nokia vállalathoz tartozott, s rendkdívül gyorsan sikerült átalakítani az új vevő igényeinek megfelelően. Jelenleg hetente 100.000 készüléket állít elő a Moto X sorozatból és mintegy 2500 embernek ad munkát.

Az angol nyelvű képes beszámoló jónéhány ötletet adhat gyakorló Lean Six Sigma folyamatfejlesztők számára, s az ügyesebbek felfedezhetnek apróbb fejlesztési lehetőségeket is talán.

Lean túra Flextronics Texasi gyárában.

Csak összehasonlításként a csúcsidőszakban (2011 vége, 2012 eleje)  Flextronics zalaegerszegi gyárában 7000+ fővel a folyt mobiltelefon gyártás, s talán idővel újra sikerül megtölteni ezt az üzemet is a vállalatnak a Texasi példához hasonlóan legalább 2500 dolgozóval...A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz