Lean Six Sigma eszközök alkalmazása a webshop logisztikában - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lean Six Sigma eszközök alkalmazása a webshop logisztikában

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Six Sigma ·
Tags: LeanSixSigma;webshoplogisztikaelektronikuskiskereskedelem
Lean Six Sigma eszközök alkalmazása a webshop logisztikában


Ez az előadás 2018. november 14-én hangzott el a 26. MLBKT kongresszus Lean szekciójában.
Az előadásban szereplő javítóakció kitalált, "A LEAN SIX SIGMA folyamatfejlesztés kézikönyve" bevezető esettanulmánya, de nagyban hasonlít egy valós Lean Six Sigma projekt végleges prezentációjára.

A konferencián az idő rövidsége miatt nem került bemutatásra részletesen az összes lépés, csak figyelemfelhívó jellegűnek szántam. A folyamatfejlesztés kulcslépéseit kívántam prezentálni a résztvevőknek, ötleteket adva a gyakorlati végrehajtáshoz.

Az esettanulmány bemutatásának nem titkolt célja annak demonstrálása volt, hogy csak egy típusú folyamatfejlesztő eljárás, mint például kizárólag a Lean módszer, ismerete igyakran nem elégséges ahhoz, hogy fenntartható eredményeket érjünk el az üzleti kulcsfolyamatok javításával kapcsolatosan.

Ahogyan lehetséges összekapcsolni a Lean sebességet a Six Sigma minőséggel, ugyanúgy alkalmazhatók a minőségjavítás eszközei és technikái a logisztikai folyamatok fejlesztése során.

Tekintse meg az előadás Youtube-ra felrakott változatát:


Az előadáshoz tartozó diasort slideshare-en tekintheti meg.

A teljes esettanulmányt pedig A LEAN SIX SIGMA folyamatfejlesztés kézikönyv honlapján olvashatja el, ahol rendelést is leadhat könyvemre :-)


Jó folyamatfejlesztést kívánok!
Fehér NorbertA Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz