Az ingadozás, mint legfőbb ellenség a folyamatfejlesztő számára Six Sigma projekt végrehajtása során - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az ingadozás, mint legfőbb ellenség a folyamatfejlesztő számára Six Sigma projekt végrehajtása során

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Six Sigma ·
Tags: SixSigmaingadozás

Az ingadozás, mint legfőbb ellenség a folyamatfejlesztő számára Six Sigma projekt végrehajtása soránLátja Ön is az ingadozás jelét a légiközlekedésben igen kritikus folyamat során az alábbi képen?
Amennyiben nem, vagy kíváncsi az azzal kapcsolatos cikkre, akkor lapozzon bele hírlevelünk legfrisebb számába!

Jó folyamatfejlesztést kívánunk!
A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz