Hozzárendelési probléma megoldása excel solverrel - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hozzárendelési probléma megoldása excel solverrel

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Solver ·
Tags: Solverhozzárendelésiprobléma

Hozzárendelési probléma  


Lean Six Sigma folyamatfejlesztés során célunk a meglévő erőforrások maximális kihasználása.

Erre mutat be egy egyszerű példát a mellékelt excel fájl, amely az operációkutatásban ismert egyik standard problémájára kínál megoldást.
Az excel solver munkafüzet letöltése.
Prezentáció letöltése pdf-ben.


További információkért folyamatfejlesztési eszközökről olvassa Lean Six Sigma      esettanulmányainkat, tekintse meg folyamatfejlesztésben használatos  sablonjainkat, vagy jelentkezzen    képzéseinkre!


Jó folyamatfejlesztést kívánunk!

A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz