Leányszöktetés, vagy harc életre-halálra? - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Leányszöktetés, vagy harc életre-halálra?

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Solver ·
Tags: Solveroperációkutatás

Leányszöktetés, vagy harc életre-halálra?  Egyszer volt, hol nem volt az Üveghegyen is tú,l élt egy gonosz sárkány, amely elrabolta az ország legszebb leányát.

Az ifjú király, kinek a lány régóta jegyese volt, elindult felkutatására, a hegy lábánál egy feladványba botlott. S hogy kiderítse otthon tartózkodik-e a sárkány egy lineáris egyenletrendszert kellett megoldania excel solver segítségével.

Lássuk miként oldotta meg a király a
lineáris egyenletrendszert excel solver segítségével, s vajon lehetséges-e a leányszöktetés, vagy életre-halálra való küzdelemben kell legyőznie a sárkányt.Az excel solver munkafüzet  letöltése.

További folyamatfejlesztésről szóló információkért olvassa Lean Six Sigma esettanulmányainkat, tekintse meg hírlevelünket, vagy jelentkezzen Lean Six Sigma képzéseinkre!

Jó folyamatfejlesztést kívánunk!A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz