Egy nagyon egyszerű mérőrendszer fejlesztési lehetőség - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Egy nagyon egyszerű mérőrendszer fejlesztési lehetőség

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Six Sigma ·
Tags: SixSigmaGageR&R

Egy nagyon egyszerű mérőrendszer fejlesztési lehetőségA különbséget tartalmazó képeket egymásra helyezve és gyakran váltogatva a szem a különbséget mozgásnak érzékeli és hamarabb detektálja.

További mérőrendszer fejlesztési lehetőségekről hallhat a
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
2014 november 21-én tartandó
Lean kerekasztal beszélgetésén

melyre sok szeretettel várjuk.

Regisztrálni lehet a lean@zmkik.hu email címen.A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz