42 másodperces motorcsere - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

42 másodperces motorcsere

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Lean ·
Tags: gyorsátállásleansmed

42 másodperces motorcsere




Ebben a nem túl jó minőségű videóban 5 brit katona 42 másodperc alatt cserél motort egy öreg Ford Escortban.

Természetesen az eredményt jó néhány hetes gyakorlással érték el és rendkívül hatékonyan alkalmazták a gyors átállás módszer lépéseit.

Emlékszik e lépésekre?

Ha nem, akkor frissítsük csak fel egy kicsit:




És még 2 definíció:

Gyors átállás lean definíció szerint az a teljes folyamat, melynek során adott berendezést, vagy komplett gyártósort egyik termékről a másikra állítjuk át. Átállási idő pedig az előző termék utolsó jó darabja és az új termék első jó darabja között eltelt idő.

További információkért folyamatfejlesztésről és gyors átállás módszerrel kapcsolatosan olvassa Lean Six Sigma hírlevelünket,  esettanulmányainkat, vagy jelentkezzen  Lean Six Sigma képzéseinkre!

Jó folyamatfejlesztést kívánunk!



A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz