Top 5 kockázat 2017-ben - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Top 5 kockázat 2017-ben

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Általános ·
Tags: KockázatWorldEconomicForum

Top 5 kockázat 2017-ben

A World Economic Forum 2017-ben ismét megjelentette a "The Global Risk Report" című kiadványát. Az alábbi 3 perces videó 5 pontban foglalja össze a legfontosabb trendeket, melyek közül kettőt Ön is biztosan meg tudna tippelni:

  • Klímaváltozás - Az elmúlt 16 év átlaghőmérséklete a legmelegebb 17 között van, amióta rendszeresen rögzítik a meteorológiai adatokat

  • A technológiai forradalom okozta automatizáció hatására USA-ban 1997 és 2007 között az iparban található munkahelyek 86%-a megszűnt, ezzel szemben a mezőgazdaság területén ez a csökkenés "csak" 14%-os méretű volt.


Vajon mi az a 3 másik kockázat, amire a figyelmet fel kívánják hívni?

Mit jelent mindez Magyarország, sőt az Ön és családja számára, mint magánszemély, illetve, mint munkavállaló?

Idén is lesz miről beszélni Davosban...A teljes riport, illetve press conference anyaga itt található:
https://www.weforum.org/reports/the-global-risks-report-2017A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz