A negyedik ipari forradalom - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A negyedik ipari forradalom

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Általános ·
Tags: ipar4.0jövőkutatásmanufacturing4.0

A negyedik ipari forradalom

Mindent átfogó mobil szuperszámítógépek, mesterséges intelligenciával ellátott robotok, vezető nélküli autók, neurotechnológia, génmódosítás. A bennünket körülvevő világ egyre gyorsuló mértékű drámai változásokat él át.

A korábbi ipari forradalmakat az alábbiak jellemezték:

  • Ipar 1.0 - Az ember többé nem kell, hogy állati erőre támaszkodjon

  • Ipar 2.0 - Tömegtermelés elterjedése

  • Ipar 3.0 - Digitalizáció milliárdok számára válik elérhetőve


A negyedik ipari forradalmat (Ipar 4.0) jellemző változások azonban alapvetően mások, hiszen olyan technológiák vannak kialakulóban, melyek összekapcsolják a biológiai, a fizikai és a digitális világot befolyásolva nemcsak az ipart, a gazdaságot, hanem az alapvető emberi gondolkozást arra vonatkozóan vajon mitől ember az ember.

Figyeljen csak és gondolkozzunk együtt!

A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz