Egy kis statisztika a vizes vb-re :-) - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Egy kis statisztika a vizes vb-re :-)

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Six Sigma ·
Tags: Statisztikagrafikon

Egy kis statisztika a vizes vb-re :-)Bár a végéhez közelednek a 2017-es budapesit vizes vb versenyszámai, azért az utolsó napokon is bőven van kikért izgulnunk.

Izgalmas kameraállásokkal igyekeznek  az operatőrök minél élménydúsabbá tenni a versenyszámokat, s különösen az úszást a mennyezetről közvetítő kamera ragadta meg a figyelmem.

Remélem ismerősek az alábbi fogalmak minden Six Sigma folyamatfejlesztő számára, s aki kedvet kap statisztikai elemzések végrehajtására akár Minitabbal, vagy Excellel, az bátran jelentkezhet valamely ősszel induló Six Sigma képzésre.

Normál eloszlás:
Egyenletes eloszlás:Pozitív ferdeség (skewness):


Dupla módusz:

Jó nyaralást, jó pihenést kívánok!A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz